Meniu
Cos de cumparaturi

Dispozitive de ridicat placi

Dispozitiv pentru ridicat (macara) placi rigips carton, OSB, MDF, PAL, inaltime de ridicare 3,35m Breckner Germany Dispozitiv pentru ridicat (macara) placi rigips carton, OSB, MDF, PAL, inaltime de ridicare 3,35m Breckner Germany
PROMO -31 %
Dispozitiv pentru ridicat (macara) placi rigips carton, OSB, MDF, PAL, inaltime de ridicare 3,35m Breckner Germany     BRECKNER GERMANY este un brand german-roman ce ofera o gama variata de produse cu un raport pret calitate foarte avantajos. Dintre acestea face parte si dispozitivul de ridicat placi BRECKNER DRP 335-68. Datorita design-ului robust si simplist, acesta usureaza mult procesul de pozitionare si montare a placilor de gips-carton sau OSB putand fi manipulat chiar si d..
619,00 LEI 900,00 LEI
Dispozitiv ridicat placi Breckner Germany DRP 457-68 inaltime maxima lucru 457 cm sarcina maxima 68 kg
PROMO -36 %
BRECKNER GERMANY este un brand german-roman ce ofera o gama variata de produse cu un raport pret calitate foarte avantajos. Dintre acestea face parte si dispozitivul de ridicat placi BRECKNER DRP 335-68. Datorita design-ului robust si simplist, acesta usureaza mult procesul de pozitionare si montare a placilor de gips-carton sau OSB putand fi manipulat chiar si de o singura persoana. Datorita acestor atribute, dispotivul este ideal pentru cei care doresc sa-si usureze munca facand din procesu..
579,00 LEI 900,00 LEI
Se afişează 1 - 2 din 2 (1 pagini)